::..Millionviews..:: Creating worlds that tell a story!
Loading, just a sec!
front
back
top
bottom
left
right
25 januari 2013 t/m 27 januari 2013 deden we voor het eerst mee aan de global game jam 2013. Georganiseerd door de Dutch Game Garden en mede mogelijk gemaakt door o.a. Control magazine! In 48 uur een game maken! Toe maar...maar het weekend was erg geslaagd want we wonnen in Hilversum de eerste prijs vanuit de Jury en bovendien ook nog eens de publieksprijs. Het team bestond Bob Jacobs, Thomas Kalksma, Tom Jacobs (Millionviews), Valentijn Muijrers, Maarten Wiedenhof en Manuel Kerssemakers (Abbey Games).

Maar wat hebben gemaakt dan? Nou, een game die je met twee man kunt spelen. Speler 1 speelt de vampier en moet zich onopvallend in het grote publiek gedragen. Speler 2 is de sniper die het monster in het grote publiek moet zien te spotten en vervolgens moet neerschieten. Twist hierbij is, dat de vampier zo nu en dan bloed nodig heeft om te overleven. Opvallend dus! De sniper moet oppassen dat hij geen onschuldige burgers raakt terwijl de vampier moet oppassen niet gepakt te worden door de sniper. Spanning en lol gegarandeerd en we zijn er ontzettend trots op!

De game is te downloaden via deze link.  (Windows & XBox controller required):
http://globalgamejam.org/2013/dark-day-la

Klik hier voor het artikel op control-online.nl

Klik hier voor het artikel op gamer.nl

Mee doen aan de Global Game Jam 2013? Klik hier!Dark Day LA from Tom Jacobs on Vimeo.

 

Loading...