::..Millionviews..:: Creating worlds that tell a story!
Loading, just a sec!
front
back
top
bottom
left
right
Deze 12 seconden durende Ident brengt elke kijker  in kerststemming. We zien vrienden gezellig kerst vieren en vliegen snel naar buiten in een indrukwekkend, volledig in 3d opgezet virtuele stad waar het licht, aangestoken door een kind, alsmaar blijft groeien en de hele stad verlicht!

De ident is in opdracht van Kreukvrij geproduceerd. Voor de intro scene is gebruik gemaakt van een motion control camera, zodat de beweging van de camera steeds weer opnieuw exact hetzelfde kan worden nagemaakt. Het 3d gedeelte is volledig door MV opgezet en bevat meerdere lagen die in de post productie zijn samen gevoegd om nog een flink stuk nabewerking te kunnen toepassen. Postproductie, productie & Art Direction zijn door Kreukvrij uitgevoerd.

In opdracht van Kreukvrij.EO Kerst brengt licht! from Tom Jacobs on Vimeo.

 

Loading...