::..Millionviews..:: Creating worlds that tell a story!
Loading, just a sec!
front
back
top
bottom
left
right
In samenwerking met Calling the shots hebben we de volledige 3d effecten voor de korte film Strike verzorgd. Karakter design, modeling, belichting en animatie van de camera en de mechanische armen zijn door Millionviews uitgevoerd.
De korte film heeft op het nederlandse filmfestival te Utrecht haar eerste Premiere gehad.

Strike:
De besnorde monteur die het nieuwe camerasysteem installeert, lijkt nog zo onschuldig. Maar al snel komt Pete Oldman erachter dat de volautomatische observator die in de hoek van zijn seniorenkamer hangt een strenge controleur is; zo zijn alcohol en tabak uit den boze. Maar zo makkelijk laat Pete zich de kleine pleziertjes in zijn leven niet ontnemen. Al snel ontvouwt zich een zwijgende maar verbeten strijd tussen man en machine.

Awards & Nominaties:
Award voor beste special effects gewonnen op het korte film festival duistere openbaringen.
Genomineerd voor beste nederlandse korte film op filmfestival GoShort te Nijmegen.

Strike from Tom Jacobs on Vimeo.

Loading...