::..Millionviews..:: Creating worlds that tell a story!
Loading, just a sec!
front
back
top
bottom
left
right
Ik ben gek op astronomie en daarom was het een hele eer om voor de Space Expo in Noordwijkerhout een interactive app ontwikkeld te hebben waar de bezoeker van de expo middels een touchscreen op Mars kan rondlopen. Het landschap is gebaseerd op echte satelliet data en voor deze app heb ik een stuk land gekozen van een 2km a 5 km stuk gebied waar de Mars robot Curiosity aan het rondrijden is. Bezoekers spelen via een groot touchscreen en navigeren een astronaut. De speler kan hierbij simpele missies uitvoeren om wat meer over de plannet te weten te komen. Op dit moment van schrijven wordt het Mars project nog naar een hoger plan getild en wordt het concept naar volwaardige game getransformeerd.Walking Mars WIP v4 from Tom Jacobs on Vimeo.

  
Loading...