::..Millionviews..:: Creating worlds that tell a story!
Loading, just a sec!
front
back
top
bottom
left
right
 

Op eigen initiatief ontwikkelde Millionviews samen met Xim systems het project Seriousband.nl voor de 3Fm actie Serious Request 2010! Hiervoor produceerden we een korte 3d videoclip waarin de bezoeker via een webcam een gezicht kan plaatsen op een van de drie bandleden. Samen met de 3Fm DJs speelt hij / zij vervolgens voor het goede doel! Aan het einde van de clip is er natuurlijk de mogelijkheid om de eigen clip middels social media en e-mail te versturen naar vrienden. Millionviews ontwikkelde concept, de animatie en het Flash gedeelte als mede de koppelingen naar back-end toe.
De actie zelf was een succes want opgevallen tussen de 1000den acties zijn we zeker!
Kijk op www.seriousband.nl (Flash required)! De actie is afgelopen maar bezoekers kunnen nog steeds voor het idee mee doen!

3FM Serious band from Tom Jacobs on Vimeo.

Loading...